Werk in opdracht

Ik help mensen en organisaties hun verhaal te vertellen. Met bewegend beeld, tekst, ontwerp, advies en strategie. 

Verhalen vertellen zit in mijn bloed. Ik ben creatief, gedreven en breed geïnteresseerd. Ik heb ruime ervaring in alle facetten van communicatie: vanzelfsprekend film, maar ook copywriting, sociale media, grafisch ontwerp, webdesign, fotografie en projectmanagement. Ik heb voor organisaties gewerkt zoals de gemeente Amsterdam, BNO (Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers), 1Camera, Yacht en Unilever maar ook voor non-profits en onderwijsinstellingen.

Daarnaast schrijf ik artikelen en essays, in opdracht of op eigen initiatief, over film, cultuur en maatschappij. Mijn stukken zijn onder meer gepubliceerd door OneWorld, Archined en Cineville.

Ik geef lessen en workshops aan filmstudenten en filmmakers, onder andere over filmproductie, filmgeschiedenis en scenarioschrijven. Een selectie van mijn ervaring als docent en trainer:

  • Allround docent film (theorie en praktijk) voor SAE Institute (BA-niveau)
  • Allround cursusdocent film voor MK24 Amsterdam
  • Scenariocoach en workshopleider voor het One Week Film Project Den Bosch
  • Workshop ontwikkelen & pitchen voor ACT Acteursbelangen
  • Workshop scenario voor Theaterschool De Trap
  • Workshop scenario voor Stichting IMC Weekendschool (jeugd)
  • Masterclass out-of-the-box produceren voor Filmplatform Rotterdam