Werk in opdracht

Ik help mensen en organisaties hun verhaal te vertellen. Met bewegend beeld, tekst, ontwerp, advies en strategie. 

Verhalen vertellen zit in mijn bloed. Ik ben creatief, gedreven en breed ge├»nteresseerd. Ik heb ruime ervaring in alle facetten van communicatie: vanzelfsprekend film, maar ook copywriting, sociale media, grafisch ontwerp, webdesign, fotografie en projectmanagement. Ik heb voor organisaties gewerkt zoals de gemeente Amsterdam, Yacht, Driscoll’s en Unilever maar ook voor non-profits en onderwijsinstellingen.

Daarnaast schrijf ik artikelen en essays, in opdracht of op eigen initiatief, over film, cultuur en maatschappij. Mijn stukken zijn onder meer gepubliceerd door OneWorld, Archined en Cineville.

Ik geef les aan filmstudenten, onder andere in filmproductie, filmgeschiedenis en scenarioschrijven. Regelmatig word ik gevraagd om over film en andere onderwerpen te spreken, jonge scenaristen te begeleiden en filmplannen te beoordelen. Ik ben de scenariocoach voor het One Week Film Project (Nieuwe Filmers ‘s-Hertogenbosch) sinds 2018 en lid van de filmselectiecommissie voor Architecture Film Festival Rotterdam sinds 2015.