Beknopte filmografie

2018 The Blue Virgin

Scenario, productie en distributie
Prijswinnende korte avonturenfilm met een scherpe politieke ondertoon. Met hoofdrollen van Pierre Bokma en Sytske van der Ster. Regie Tim Klok, productie samen met Puck Mickers, Carl van de Wetering, Tim Klok en Ewoud Bon. Nederland, 34 minuten. Toerde heel 2019 langs Nederlandse filmhuizen en internationale filmfestivals.


2016 Habitat

Scenario, regie en productie
Kort surrealistisch drama over moderne relaties en de jammerlijke gevolgen ervan. Met Ilse Ott (SpangaS, Celblok H) en Stefan Rokebrand (Chez Brood, Soldaat van Oranje). Naked Pictures, Nederland, 20 minuten.


2013-2017 Rotterdam, I Love You

Ontwikkeling, creatieve productie en marketing
Internationale bioscoopfilm (vooralsnog niet gerealiseerd), onderdeel van de filmserie ‘Cities of Love’, waarbinnen eerder onder meer Paris, je t’aime en New York, I Love You gemaakt zijn.


2013 Het Contract

Scenario en productie
Korte thriller over een vrouw die geconfronteerd wordt met foute keuzes uit haar verleden. Met Charlotte de Moel en Johanna ter Steege (Spoorloos). Eerste samenwerking met regisseur Tim Klok, met wie ik later The Blue Virgin heb gemaakt. Nederland, 9 minuten.


2012 Romance

Scenario, regie en productie
Post-apocalyptische thriller over een moeder die een voor een haar kinderen vermoordt. De hele film bestaat uit één doorlopend shot, gefilmd in de haven van Rotterdam (zie hier hoe we dat gedaan hebben). Met Charlotte de Moel en Lindsey Zwaan. Nederland, 8 minuten.


2010 Fascination

Concept, regie en productie
Korte experimentele film, gemaakt met niet veel meer dan een beamer, een videocamera en de uitgekiende styling van Elseline Hokke. Beleefde zijn première op multimediafestival Incubate (interview). Met Jorien van der Keijl. Nederland, 4 minuten.


2009 Taint

Scenario, regie, productie en montage
Mijn debuut als fictieregisseur en -scenarist was deze korte post-apocalyptische horrorfilm waarin een man zijn eigen been afzaagt. Met in de hoofdrol singer-songwriter Marike Jager. Nederland, 17 minuten.