De Blauwe Maagd, met Pierre Bokma, is opgenomen!

The Blue Virgin (De Blauwe Maagd), de korte film die ik heb geschreven en mede geproduceerd, is gewrapt! Alle footage voor de film is gedraaid, dus we kunnen de post-productie in: montage, visuele effecten, kleurcorrectie en natuurlijk het componeren van de filmmuziek.

20170626_084101 (1)
pierre-bokma

The Blue Virgin is een internationale korte film geregisseerd door Tim Klok en met hoofdrollen van Pierre Bokma en Sytske van der Ster.

De Blauwe Maagd is een drama dat zich afspeelt in de jaren ’60 over Thomas (Pierre Bokma), rijk en gedistingeerd, die zijn mooie, jonge vrouw Nathalie (Sytske van der Ster) trakteert op een reis naar zonnig Frankrijk. Als Nathalie plots verdwijnt in een middeleeuws dorpje, biedt hij de lokale bevolking zijn fortuin om haar te terug te vinden. Maar hij ontdekt dat ze zijn geld hebben gebruikt om hun religieuze strijd te financieren. Thomas krijgt de keuze om zich bij hun leger aan te sluiten of Nathalie nooit meer terug te zien.

De film is geheel opgenomen in Zuid-Frankrijk, in het bestaande dorpje Montbrun-les-Bains en op de top van de nabijgelegen Mont Ventoux. Hij is geproduceerd door Tim Klok, Carl van de Wetering, Puck Mickers, Ewoud Bon en mij. Ewoud was ook de Director of Photography.

19095430_1728542647445565_7716185988739142597_o