Korte film ‘Habitat’ in première

Habitat, een korte film die ik heb geschreven en geregisseerd, met Ilse Ott en Stefan Rokebrand in de hoofdrollen, is in première gegaan in Kriterion, een van de beste filmhuizen van Amsterdam.

Habitat, een kort surrealistisch relatiedrama, is de eerste productie van Naked Pictures, het productiebedrijf dat ik heb met Ewoud Bon. De film gaat over een jong stel wiens relatie op de proef wordt gesteld door het bezoek van een charmante alleenstaande man.

De hoofdrolspelers, Ilse Ott en Stefan Rokebrand, zijn geen onbekenden voor het grote publiek. Ilse speelt al een aantal jaren een belangrijke rol in de jongerenserie SpangaS en Stefan Rokebrand speelt de Nederlandse rocklegende Herman Brood in de veelgeprezen muziekproductie Chez Brood. Andere rollen worden gespeeld door Matthias Quadekker, Ingmar Sauer en Joy Ckili.

De film is opgenomen op locatie in Amsterdam en is gecrowdfund via Cinecrowd.